Golf – en sport der giver mening

|

Alle der har prøvet golf, ved at golf er en sport, der har mange forskelige ting at byde på – ikke mindst en lykkefølelse der for alvor kan sætte sig i kroppen. De positive fordele er store og mange bliver … Read More

Nærværet er en gave

|

Sommerferien er hvert år en dejlig tid, hvor familien kan være samlet over en længere periode og rejse alle mulige steder hen. I de sidste mange år, har det været en tid som for mit vedkommende har været fuld optaget … Read More

Tid til at se tilbage – og fremad igen!

|

Golfsæsonen er for længst afsluttet, og nu er vi inde i 2019. Denne tid på året giver os alle en god mulighed for lige at stoppe op, trække vejret og se tilbage på det der er sket. Og når jeg så … Read More

Alting har en pris – måske den er for høj

|

Sæsonen på Nordic League lakker mod enden og jeg har nu kun en turnering tilbage ved Race to Himmerland – medmindre jeg formår at lave en top 3, som kan få mig ind i top 50 på listen der vil … Read More

Golf kan noget helt unikt

|

Jeg er glad for at være dansker og jeg bliver stolt, når jeg er vidne til endnu en spændende uge på Europa Touren. Det er Made In Denmark i Silkeborg, og hvor er det bare et originalt set-up der bliver … Read More

Golf tager tid – måske for lang tid

|

På det seneste har der omkring de professionelle turneringer været en del debat omkring, hvor lang tid det skal tage at spille en golf runde. Personligt syntes jeg svaret er enkelt: Så hurtigt som muligt. Derfor vælger jeg også at … Read More

Ekstra opmærksomhed 

|

Jeg befinder mig ved denne uges Nordic League turnering i Estland på Pärnu Bay Golf Links. Jeg besluttede at spille turneringen, da billederne fra banen ser fuldstændig fantastiske ud. Samtidig passer det godt ind i mit turneringsprogram. Egentlig tænkte jeg … Read More

I pyramidernes skygge

|

Jeg er lige kommet hjem fra Egypten, hvor jeg var tæt på, men alligevel så langt fra. Det er aldrig sjovt at misse cuttet, men på en eller anden måde gør det bare endnu mere ondt, når det er med … Read More

Venskab og Vesterhav

|

Jeg har været på Rømø for at holde påskeferie med min familie og samtidig holde en lille træningslejr. Til vores store held og glæde så har banen herovre været åben på trods af en hård og lang vinter i Danmark. … Read More

11 dage i Spanien

|

Jeg sidder her nu i min stue og er kommet hjem til Danmarks sne og kulde efter 11 dage i Spanien. Jeg kigger ud på den dalende sne, og kommer til at savne solen og varmen. Men jeg har sat … Read More

En sejrsrus der smitter

|

Her i vinterperioden går jeg og arbejder lidt for en af mine sponsorer. Når så weekenden nærmer sig, er det direkte ud på træningsbanen og nyde min træning. I sidste weekend var det 5-6 grader varmt, hvilket må siges at … Read More

Fri for min fortid

|

Jeg vil rigtig gerne spille professionel golf i 2018, og jeg vil gå langt for at opnå succes. Men jeg vil ikke gå for langt, ligesom jeg har gjort i min fortid. Jeg har før oplevet et kæmpe pres på … Read More

Nytårsforsættet fortsætter

|

Så er kalenderen gået ind i 2018 og en ny sæson står for døren. Sidste år sprang jeg ind i året med et nytårsforsæt om at gøre comeback. Det er nu en god mulighed for mig at sætte en streg … Read More

Elsk din udfordring

|

Har du oplevet at blive slået ud af din udfordring?   I mit liv har jeg mødt mange udfordringer. De opstår hele tiden og er vidt forskellige af karakter. Som professionel golfspiller er der udfordringer inden for teknikken, fysikken, det … Read More

Af skade bliver man klog 

|

Igennem det sidste år er jeg blevet meget klogere på mig selv og efter at have konsulteret en fysioterapeut, ser jeg nu helt nye muligheder for at blive endnu bedre. Jeg har derfor sat mig nogle helt specifikke mål for … Read More

Tålmodighed er en dyd

|

Tålmodighed er en dyd, som det gamle ordsprog lyder. Men hvorfor er det vigtigt med tålmodighed i golf – og specielt i den her ny moderne tid, hvor vi vil have målbare resultater med det samme.   Først og fremmest … Read More

En tro på uanede muligheder

|

Jeg husker tydeligt de her succesoplevelser, hvor jeg står med et nyt Europa Tour kort i hånden. I tidens løb har jeg skulle kæmpe mig tilbage på Touren, for at kunne fortsætte min livstil som professionel golfspiller. Og det har … Read More

At lykkes er kun en del af lykken

|

Jeg er nu lidt mere end et år inde i mit comeback og efter at have vundet en turnering igen, så er jeg blevet opmærksom på at finde og opleve lykke, ikke kun handler om at vinde. I lang tid … Read More

En et-årig læreproces

|

Denne uges turnering på Ecco Touren i Kokkedal er ret speciel for mig. Det er nemlig et år siden at jeg besluttede mig for at gøre et comeback til professionel golf. Og hvad er der så sket det sidste års … Read More

At turde lytte til sin drøm

|

Jeg sidder her i bilen på vej mod Linkøping, hvor jeg skal op at spille min næste golf turnering de næste tre dage på Nordic League. Jeg kommer til at tænke på sidste gang jeg var her på vejen for … Read More

Tørstig efter succes

|

En runde golf kan sammenlignes med mange ting. Men efter at sommeren er gået uden de helt store resultater fra min side, så er jeg blevet mere og mere tørstig efter succes. Nogle gange så går jeg rundt og føler … Read More