En et-årig læreproces

En et-årig læreproces

posted in: Uncategorized | 0

Denne uges turnering på Ecco Touren i Kokkedal er ret speciel for mig. Det er nemlig et år siden at jeg besluttede mig for at gøre et comeback til professionel golf.

Og hvad er der så sket det sidste års tid – hvad har jeg lært og hvordan ser fremtiden ud?

Det har været et lærerigt år, hvor jeg har spillet en masse golf hovedsageligt for at finde mig tilpas med mit spil på banen igen under turneringspres. Der har været nogle gode resultater på Gecko Touren nede i Spanien, men også på Ecco Touren hvor en 4. plads er det bedste indtil videre.

En af de ting jeg har lært er at tingene tager tid. Jeg har arbejdet på nogle tekniske forbedringer for at kunne styre boldflugten bedre, og det går stille og roligt den rigtige vej. Derfor er tålmodigheden virkelig vigtig at holde fast i for hele tiden at fokusere på min udvikling.

En af mine store bekymringer i starten var at forholde mig til hvad andre mennesker syntes om mit comeback. Så den vigtigeste læring har nok været at jeg spiller for mig selv og ikke bekymre sig om hvad andre tænker om mig.

Det er noget som jeg også har måtte lære i livets andre sammenhænge – og det hjælper mig til at lytte mere indad i forhold til mine egne behov og hvad der gør mig lykkelig.

Lige nu er jeg er godt sted. Jeg spiller stabilt. Jeg er motiveret hver dag og jeg føler jeg har fat i den lange ende i forhold til mit sving. Derudover så glæder jeg mig til Tour Skolen som begynder lige om lidt og jeg håber at det kan være et springbræt til virkelig at levere nogle resultater.

Så nu må vi se hvad fremtiden bringer. Det ved de færreste af os – men jeg går ind til det næste stykke tid med masser af tro på at det kan lade sig gøre. Derfor fokuserer jeg også kun på 1 turnering af gangen og så sørger jeg for fortsat at nyde processen fuldt ud.

Tour Skolen er en stribe af turneringer, som jeg har arbejdet hen imod for at forberede mig til, så jeg glæder mig til at skulle spille Stage 1 på Riba Golfe ved Lissabon fra d. 26-29 september. Det er disse turneringer der kan afgøre min fremtid og om jeg skal gå skridtet videre til enten Challenge Touren eller Europa Touren.