En tro på uanede muligheder

En tro på uanede muligheder

posted in: Uncategorized | 0

Jeg husker tydeligt de her succesoplevelser, hvor jeg står med et nyt Europa Tour kort i hånden. I tidens løb har jeg skulle kæmpe mig tilbage på Touren, for at kunne fortsætte min livstil som professionel golfspiller. Og det har aldrig været helt den samme kamp, som jeg har skulle kæmpe – på det givne tidspunkt har der altid været forskellige udfordringer i kølvandet som jeg har skulle gennemgå.

 

Fælles for alle mine succesoplevelser har været en maximal udnyttelse af mine muligheder, som har resulteret i et indre fyldt med stolthed og et indre fyldt med forventninger til fremtiden, som jeg hele tiden har kunne bygge videre på. Det er netop mindet om succes, som lever i mig nu. Det er de succesoplevelser, som stadig lever i mig, og den her livstil som jeg ønsker at udleve.

 

Derfor har jeg stået overfor et nyt valg, om at skulle fortsætte mit comeback endnu en sæson, eller om at lave noget helt andet. Mit valg er egentlig truffet når jeg lytter til mig selv – jeg ønsker fortsat at gå efter det! Det er mit eget valg. Jeg vil gå ”all in” og hele vejen og den slutter ikke nu. Jeg er ikke i tvivl.

 

Det er en fed følelse at gå ”all in” – men ved at gå ”all in” er der også en risiko. Der er en essens af noget farligt og at man virkelig ofrer noget for at kunne vinde noget andet. Men hvad er det jeg ofrer, for at kunne give mig selv mulighed for at vinde og opleve succes – for jeg kender jo ikke udfaldet.

 

Hvor stor er risikoen ved det her comeback. Altså i sidste ende handler det jo om økonomi, og om jeg kan formå at leve af min golf? Er jeg parat til at leve et liv med økonomisk usikkerhed simpelthen for at forfølge min drøm og være mere mig selv?

 

I selve situationen følger der også nogle andre valg, der skal træffes eller den her afklaring om at opgive noget for at kunne få noget andet. Jeg skal etablere mine samarbejdspartnere for at få økonomien til at hænge sammen. Jeg skal have de rette mennesker omkring mig, som vil støtte op omkring mit comeback.

 

Så egentlig er mit svar enkelt. Mit comeback fortsætter, fordi jeg brænder for min golf. Fordi golfen giver mit liv mening lige her og nu. Der er masser af muligheder for, at jeg kan opleve succes igen, og jeg har modet til at turde gå efter det.

 

Så nu er det op til mig selv at tage ansvaret og løfte opgaven til mit næste niveau. Jeg vil udnytte de muligheder, som åbner sig på min vej. Muligheder der ligger og venter på at skulle udnyttes. Jeg vælger at TRO PÅ, at der er en helt speciel vej foran mig – en vej med uanede muligheder.