Fri for min fortid

Fri for min fortid

posted in: Uncategorized | 0
Jeg vil rigtig gerne spille professionel golf i 2018, og jeg vil gå langt for at opnå succes. Men jeg vil ikke gå for langt, ligesom jeg har gjort i min fortid. Jeg har før oplevet et kæmpe pres på økonomien – det blev alt for alvorligt. Min golf handlede om overlevelse, hvilket selvfølgelig er naturligt nok, når man skal leve af det, men det må bare ikke blive FOR alvorligt. Hele min livsstil resulterede i, at jeg til sidst måtte kaste håndklædet i ringen som aktiv professionel golfspiller.
 
At tjene mange penge, kræver at man er parat til at tage et ansvar. Jeg må nok se i øjnene, at jeg i en ung alder tjente rigtig mange penge, men jeg var bare ikke moden nok, til at kunne håndtere dem på en fornuftig måde.
 
Selvom jeg har dårlige minder omkring min økonomi, så tager jeg i dag mit fulde ansvar. Jeg bevæger mig igennem mine tidligere oplevelser med en økonomisk ruin og tankerne omkring katastrofe, til et sted indeni mig som giver ro og et større perspektiv på tingenes tilstand. 
 
Jeg er overbevist om, at jeg ikke er lig med min fortid. Jeg besidder styrken til at skabe noget nyt og mit ønske er, at skabe optimale betingelser lige her og nu – og dermed også større muligheder i fremtiden.
 
Derfor har jeg organiseret forskellige andre indtægtskilder, udover det som jeg tjener ved mine professionelle turneringer, som jo kan være ganske usikkert. Jeg har sponsorer og samarbejdspartnere, jeg underviser i golf, jeg holder foredrag og så laver jeg også firma events, der alt sammen giver indtægter.  
 
Derudover har jeg fået tilbudt at arbejde for en af mine sponsorer Havemøbelland, som åbner ny forretning i Ballerup. Det giver mig mulighed for at arbejde i løbet af januar, februar og marts inden golfsæsonen starter for alvor – hvilket gør, at jeg kan spare penge op til de mange turneringsudgifter.
 
I det store hele så viser mine initiativer, at der er rig mulighed for at gå efter min drøm, og det giver mig også vished om, at der er mange måder, hvormed jeg kan få tingene til at flaske sig på. Jeg er stolt over at fri mig selv fra min lænker i fortiden, således at jeg kan skabe det liv, som jeg ønsker mig med masser af glæde og gå på mod.