Golf kan noget helt unikt

Golf kan noget helt unikt

posted in: Uncategorized | 0

Jeg er glad for at være dansker og jeg bliver stolt, når jeg er vidne til endnu en spændende uge på Europa Touren. Det er Made In Denmark i Silkeborg, og hvor er det bare et originalt set-up der bliver leveret. Der er blevet skabt en unik stemning omkring eventen og ”historien” omkring turneringen er allerede blevet skabt – dermed kan man sige, at MID er en succes, som er kommet for at blive.

Desværre lykkedes det ikke for mig at kvalificere mig til en plads i feltet i år. For hvor ville det være fedt at kunne være en del af festen, og kunne opleve den ekstraordinære stemning, der helt sikkert vil sprede sig rundt på banen i løbet af de næste 4 dage.

Jeg elsker golf – både som spiller, træner og som tilskuer. Og når der bliver samlet 80.000 tilskuere i løbet af en uge, så må der da blive lagt mærke til, hvad er det lige præcis der foregår derude i skoven? Hvad er det golf kan?

Golf kan noget helt specielt og i særdeleshed er golfsporten og MID et bevis herpå. Golf kan samle folk og golf kan skabe spænding på et helt specielt niveau, så man bliver berørt af det. Det kan opleves både som individuel spiller men også i et fælleskab – og med disse ord kan der med rette sættes fokus på den kommende Ryder Cup, som nærmer sig med hastige skridt. Hvilken fantastisk form for fælleskab og stemning bliver der ikke skabt i den helt specielle matchform, hvor alle følelser får frit løb – både hos spillere og hos publikum!

Jeg glæder mig til at være vidne til MID og til Ryder Cup – for det er i disse uger, at golf for mig er et bevis på, at golf er noget helt unikt.

Måske man SKAL spille golf for at kunne forstå, hvad golf kan, men jeg tvivler på det. Så til alle dem der undrer sig over magien omkring den lille hvide bolde – prøv at slå til den!