Nytårsforsættet fortsætter

Nytårsforsættet fortsætter

posted in: Uncategorized | 0
Så er kalenderen gået ind i 2018 og en ny sæson står for døren. Sidste år sprang jeg ind i året med et nytårsforsæt om at gøre comeback. Det er nu en god mulighed for mig at sætte en streg i sandet, og reflektere over hvad der er gået godt i 2017, hvor langt er jeg kommet i mit comeback samt hvad jeg skal fokusere på at gøre anderledes i 2018.
Når jeg ser tilbage, så er jeg generelt set ret tilfreds med min 2017 sæson og den måde jeg har udviklet mig på. Jeg har haft en lang pause fra professionel golf, og det har været som at starte helt forfra med turneringer igen. I starten af sæsonen følte jeg mig virkelig dårlig tilpas på golfbanen, men det ændrede sig hurtigt.
På trods af at jeg har været væk fra professionel golf i noget tid, så har der alligevel været en del højdepunkter at kigge tilbage på, som giver mig en tro på at mit comeback kan lykkedes.
Jeg startede med en 4. plads på Ecco Touren i starten af året og henimod slutningen vandt jeg Barsebäck Invitational, hvor nogle af de bedste danskere professionelle spillere var med i feltet. Så det var et kærkomment skulderklap, om at jeg har alt det, der skal til for at vinde turneringer.
Jeg har trænet min teknik hele året og det vil jeg fortsat prioritere med en målrettet indsats. Jeg har skiftet en del imellem trænere i 2017 og det vil jeg helt sikkert lave om på i 2018. Her vil jeg holde mig til en træner og blive ved med at arbejde på de 2-3 fokusområder i mit tilbagesving og mit gennemsving, som jeg har afprøvet henimod slutningen af 2017. Samtidig vil jeg løbende konsultere en fysioterapeut som kan guide mig i min fysiske træning, hvor formålet er at understøtte min tekniske træning. Det bliver spændende at se hvordan tingene udvikler sig.
Min følelsesmæssige balance har jeg arbejdet meget med på banen i 2017 og jeg føler mig virkelig godt tilpas, når jeg bliver udfordret i de pressede situationer. Det har vist sig, at det er hele mit fundament for, at jeg kan leve af golfsporten og samtidig forblive motiveret i mit gøremål. I 2018 vil jeg fortsat være opmærksom på mine følelser og være bevidst om at håndtere mine nederlag og sejre på en konstruktiv måde. Jeg ved, at dette er den vigtigeste detalje i forhold til at skabe resultater, og en detalje som jeg ikke var bekendt med, da jeg sidst spillede professionelt. Det har gjort en afgørende forskel for mit spil og mit liv generelt i 2017.
Samlet set så må jeg erkende, at der er mange faktorer i mit comeback. Det er ikke nok at mit nytårsforsæt er at jeg vil gøre comeback! Jeg bliver nødt til at fokusere intensivt på de enkelte fokusområder og fokusere mere direkte på min indsats. Altså hvad vil jeg gøre? I 2017 handlede det om mine følelser og mine tanker og det har jeg stort set styr på. I 2018 vil jeg have en større fokus på sammenhængen imellem min fysik og min teknik. Det tror jeg på, vil have en afgørende forskel for resultaterne.
Så jeg glæder jeg mig til at komme igang med turneringerne igen. Jeg er indstillet på at lave den ekstraordinære indsats der kræves og mit nytårsforsæt fortsætter med ønsket om et comeback til European Tour.