Tid til at se tilbage – og fremad igen!

Tid til at se tilbage – og fremad igen!

posted in: Uncategorized | 0

Golfsæsonen er for længst afsluttet, og nu er vi inde i 2019. Denne tid på året giver os alle en god mulighed for lige at stoppe op, trække vejret og se tilbage på det der er sket. Og når jeg så har reflekteret lidt over mit liv og er blevet klogere på mine handlinger og beslutninger, så kan jeg igen begive mig ud på min videre færd fremadrettet og med ny viden i min “bag”.

Som jeg før har nævnt, så lever drømmen om top professionel golf fortsat på fin vis i mit indre, og jævnligt mærker jeg, hvordan golfen virkelig giver mit liv glæde, kreativitet og indhold. Det er svært at beskrive, men jeg vil her prøve at give et indblik i de væsentligste faktorer i mit liv for tiden. Jeg føler nemlig, at mulighederne for at kunne slå igennem, stadig er tilstede. Det handler om at jeg fortsat skal kunne omstille mig på den rigtige måde og udnytte de muligheder som kommer min vej. Jeg er af den opfattelse, at alt er muligt og at jeg hele tiden kan lære noget.

Så selve min golftræning er af naturlige årsager blevet begrænset meget på det sidste, hvilket er helt ok for mig. Med temperaturer omkring frysepunktet i Danmark, men også på grund af et nystartet job og mine arbejdstider, så er det en helt naturlig del med nedtrapning af golf på den her tid af året. Det er ikke nogen hemmelighed, at økonomien er svær som professionel golfspiller. Derfor er jeg også meget taknemmelig for at have fået nyt job hos en af mine tidligere sponsorer.

Ved et rent tilfælde opstod der nogle jobmuligheder i en telefonsamtale, og kort fortalt – så var jeg på det helt rette sted på det helt rette tidspunkt. Dette har givet mig en ”fast” indkomst i et stykke tid, og samtidig givet mig mulighed for at spare nogle midler sammen til den nye sæson. Mit håb er også, at jeg kan tage noget af ”presset” fra økonomien, så når jeg går ud og spiller, så er der mere ro på den del og forhåbentlig vil det frigive noget energi, som jeg kan bruge positivt i mit spil.

Det er altid spændende med en masse nye udfordringer – og et helt nyt arbejde giver mig oplevelsen af skulle tage et andet ansvar, hvor jeg lærer en masse nyt omkring forretning. Det har også været rigtig godt at erfare, hvordan livet har tilbudt mig helt nye muligheder, som jeg slet ikke var forberedt på.

Når jeg har tid i min kalender, så NYDER jeg virkelig at bruge min tid på at komme ud i kulden og få svinget køllerne. Men også selvom det er simulatorgolf, så er det fedt at slå gode golfslag og opleve den hyggelige stemning, som golfen giver i forskellige sociale sammenhæng.

Så mit ønske for 2019 er at have en forholdsvis ”fast indkomst” igennem mine forskellige former for arbejde – blandt andet igennem min golf undervisning men også foredragsdelen, hvor jeg har lavet et samarbejde med YouandX, der gør at jeg lettere kan komme ud til virksomheder og holde foredrag.

Forhåbentlig vil der også komme en indkomst igennem golfen, og i løbet af sæsonen er min plan, at jeg vil spille så mange turneringer som muligt, så jeg kan gøre mig 100 % klar til Tour Skolen. Tour Skolen ligger i slutningen af sæsonen i oktober og er et åben vindue, som præsenterer en unik mulighed for at springe direkte ind til de store turneringer – og hvis jeg gør det godt, så kan det måske gøres til en specifik levevej.

Jeg glæder mig ihvertfald til, at 2019 skal åbne op for alle mine nye muligheder – og med min indre viden og erfaring så ved jeg, at hvad der nu end sker, så vil det være det helt rigtige for mig.