Venskab og Vesterhav

Venskab og Vesterhav

posted in: Uncategorized | 0
Jeg har været på Rømø for at holde påskeferie med min familie og samtidig holde en lille træningslejr. Til vores store held og glæde så har banen herovre været åben på trods af en hård og lang vinter i Danmark. Jeg er sikker på, det er Vesterhavet og Vadehavet, som har givet os de gunstige forhold til at kunne komme ud og spille hver dag. Vildt fedt at komme på græs igen og få oparbejdet en bedre fornemmelse for spillet. Det har været længe ventet.
Jeg har gået sammen med en af mine venner, som jeg også underviser ind imellem. Det har været en fornøjelse at følge hans udvikling fra sidelinjen, fordi han arbejder så målrettet med tingene.
Der var en fælles klar realistisk målsætning om at komme ned i et bestemt hcp inden 1/1 – 2018. Det lykkedes desværre ikke, så i den efterfølgende evaluering blev vi enige om, at der var blevet brugt mere tid på at gå ud og spille end at arbejde med sving teknikken. Det er selvfølgelig meget normalt, når tiden er knap i kalenderen. Så derfor besluttede vi at bruge vintertiden til at få noget mere af teknikken på plads.
Det har så kulmineret i nogle fantastiske opstartsrunder på Rømø. Der har været masser af aha-oplevelser på banen, med en større slagkraft og præcision i slagene og allerede på 2. dagen blev målsætningen fra 1/1 – 2018 opfyldt med et nyt hcp.
Det vækker en kæmpe glæde inden i mig at være i stand til at hjælpe andre og få del i de oplevelser som “god” golf giver. Næsten ligeså opfyldende som at spille selv, det er ihvertfald den samme glæde, der flyder i mit system. Og sammen med glæden til min ven så kan jeg også mærke misundelsen over, at han rent faktisk har nået sit mål. For et eller andet sted så ville jeg ønske at det var mig – her lige nu – der har nået mit mål, men det er det bare ikke.
Så hvis han kan – godt nok med en mindre forsinkelse – så kan jeg også…
For jeg er bevidst om at mit mål stadigvæk ligger længere fremme. Dette er bare endnu et bevis på, at lige pludselig så sker der ting og sager, når man arbejder konstruktivt med tingene – og uanset hvilket niveau man befinder sig på.
Det er vildt inspirerende, at være vidne til den glæde der udspiller sig hos min ven. Den vækker en indre drivkraft der ulmer, men også en eller anden irritation over at det ikke er lykkedes for mig endnu. Jeg har lyst til at blive vred og stiktosset, og på samme tid er jeg vildt glad indeni og fyldt med inspiration – man kan sige min energi er blevet vækket.
Så derfor har jeg brugt ekstra meget tid og energi på driving rangen de sidste par dage. Jeg har haft en bevidsthed og et ønske om selv at kunne opleve den magiske forløsning, der ligger og venter.
Så tak til dig min ven, for at du kan vække min misundelse og min drivkraft. Tak for at du vil dele din udvikling med mig og hjælpe mig med at nå mit mål.