Mads Vibe Pro-Am d. 9. sep. 2024

Gør dig klar til en dag fyldt med spænding, konkurrence og en enestående golfoplevelse! Deltag i Mads Vibe Pro-Am, hvor passionerede golfspillere samles for at teste deres færdigheder, netværke og konkurrere om fantastiske præmier.
Vi inviterer dig til en dag fyldt med hyggelig samvær, konkurrence og enestående øjeblikke, der finder sted d. 9. september.
Chancen for at vinde store præmier:
Tilmeld dig for at deltage i en hel dag hvor der bliver åbnet døre til chancen for at vinde præmier til en værdi op 250.000 dkk! En dag på golfbanen, der ikke kun tester dine færdigheder, men også belønner dine bedrifter.
Skab Forbindelser:
Udover golf vil du også have mulighed for at møde ligesindede entusiaster, udveksle erfaringer og skabe varige relationer. Dette er mere end bare en konkurrence; det er en dag med fællesskab i centrum.

Præmier

HIO præmie: Grib chancen for at vinde en diamant

Forestil dig øjeblikket, hvor bolden rammer præcist, du laver en Hole in One og ikke nok med det - så vinder du også en diamant sponsoreret af Dirks Jewellery. Det er mere end bare golf, det er en chance for at tage en smuk diamant med hjem.

Dagens program

Mandag d. 9. september

07:00           Registrering

07:15            Morgenmad

08:00           Opvarmning

08:30           Gunstart 18 huller holdmatch + Pro turnering

10:00            Forplejning på banen

14:00            Frokost

15:30            Tak for i dag

 

Tilmeldingen er åben

Tilmeldingen til Mads Vibe Pro-Am d. 9. september er nu åben, tilmeld dig nu for at sikre dig og dit hold en plads og vær en del af dagen, hvor bolden ruller, og præmierne venter på at blive erobret.
10.000 kr. + moms for et hold

Tak til vores uundværlige sponsorere:

Bliv Pro-Am sponsor og skab eksponering og unikke forbindelser

Åben dørene til en unik mulighed for at eksponere dit brand. Ved at blive sponsor af vores Pro-Am turnering får din virksomhed ikke blot synlighed blandt nye potentielle kunder, men du støtter også op om en fantastisk dag. Bring din virksomhed i rampelyset via vores golfarrangement, så du kan skabe nye forbindelser og få udvidet din kundebase.
Kontakt Mads Vibe for at udforske mulighederne på: