At skabe smukke golfbaner med variation, der giver udfordringer og inspiration til mennesker, er noget, jeg sætter stor pris på. Min passion for golf kommer fra et dybt ønske om at skabe lykke, glæde og få drømme til at komme igennem. Golf handler om at bringe mennesker sammen og skabe grundlaget for udfordringer, konkurrence og leg.

At designe en god golfbane eller gøre dit drømmehul til virkelighed er virkelig ikke langt væk. Vi hjælper dig med at finde de bedste placeringer, og vi prioriterer at bruge naturen og dens variation til at etablere det bedste fundament for et godt design. Vores mål er at skabe et smukt design, der vækker golfspillernes kreativitet og lyst til at præstere det bedste. Vi har mange års erfaring og har skabt flotte designs og øvelsesfaciliteter de sidste 10 år. vi arbejder med de bedste partnere på markedet, og vi garanterer et højtydende produkt, som du ikke finder andre steder i verden.

Mads Vibe Golf Course Design har indgået et partnerskab med South West Greens International og tager sig af det skandinaviske marked. SWG er den globale leder inden for design og installation af state-of-the-art syntetiske græsbaner. De bedste professionelle golfspillere i verden har South West Greens som deres foretrukne partner til at designe og installere deres træningsgreens og faciliteter.

Link til South West Greens: https://www.southwestgreens.com

SPØRG EFTER PRISER HER

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.