Når jeg arbejder med mennesker, er mit mål at skabe et autentisk liv med glæde, bedre præstationer og bæredygtige resultater. Jeg arbejder på at skabe viden om nuværende livssituationer og bruge mulige følelsesmæssige blokeringer til at modtage læring fra fortid og nutid.

Mit formål er at arbejde igennem følelsesmæssige blokeringer for at etablere mere mod og forståelse for selvet. Jeg tror, ​​at enhver erfaring er her for os, så vi kan lære - spørgsmålet er om du er klar til at lære, og om du besidder de enkle værktøjer, du har brug for til at kunne foretage de nødvendige handlinger og ændringer der skal ske i dit liv?

Jeg har stor glæde af personlig rådgivning og ønsker at skabe en ærlig dialog omkring vanskelige problemstillinger. I min terapi bruger jeg enkle teknikker fra Emotional Freedom Technique og de kraftfulde værktøjer fra Emotionel Reflection Theory. Denne værdifulde viden kombineret med min erfaring og formidling er grundlaget for forandring. Igen og igen bliver jeg overrasket over kraften i disse teknikker, og hvor effektivt de kan skabe en personlig forandring og følelsesmæssig "well-being".

Personlig rådgivning:

 

Priser (inkl. moms):
60 min 1.000 dkk
90 min 1.500 dkk

Erhvervsrådgivning:

 

Priser (inkl. moms):
60 min 1.750 dkk
90 min 2.250 dkk

Uddannelse:

 

ERT Master Instructor 2022.

 

Matrix Reimprinting v/ Energi Psykologi Denmark 2021.


Yogainstruktør YRS200 hos My Yoga Studio Copenhagen 2017.

 

Stack & Tilt Network Instructor 2014.